Kajakartiklar

Admin

Valborgsmässoafton är releasedatum för kajakfiskemagasinen Kajakfiskemagasinet.se och Kayakfish.eu.


Har ett par artiklar med i dessa. Till Magnus Eliassons bilder bidde det en artikel om hur man får RAM-fästen att passa i Railblaza-skenor 

En av de roligare artiklarna att göra var pysslet med Polarbait.
Ett grymt material att jobba med som gav ett gäng av mina gamla rostiga beten ett nytt liv. Enkelt och riktigt roligt pyssel.  Cheburachka-skallar med skruvlås ifrån sportfiskets uppfinnarjocke Peter Dahlström. En smart förtyngning som jag använder för att få ned mina vobblers på djupet. Fästes snabbt i ståltafsen och skruva sedan i betet och blixtsnabbt har man ett riktigt djupgående bete.

En rapport ifrån årets första Kajakfisketävling Kajaktiv Fishing Challenge och Kajakfiske SM finns också med. En deltävling som jag själv lyckades knipa förstaplatsen i.

Jag blev kvar en hel vecka efter tävlingen på västkusten och fiskade. Detta blev en artikel med lite tips hur man kan lyckas med att få havets silver att bita lite oftare Åtta tips för den vårtrötte väskustöringen.

Du hittar även fler roliga artiklar på Kajakfiskemagasinet.se. I Kayakfish.eu finns Polarbaitartikeln, Åtta tips och Kajaktivfishing Challenge rapporten på engelska. Är du sugen på att testa Rugen ifrån fiskekajaken finns det också en riktigt bra guide ifrån min tyske vän Hen om hur och vad att tänka på inför en tripp till Rugen.

Redan nu har nästa nummer av magasinen påbörjats med bland annat lite tester av innovativa gäddbeten och tester av kajaker och SUP-brädor.